circus & turnen, trampoline* - *

2006 - 2011
Runkst
Djef Swennenstraat 17, 3500 Hasselt
10 vrije plaatsen
19/S018
Gaat door op:
04/03/2019 tot 08/03/2019
Van 10:00 tot 15:30
Prijs: € 65.00
i.s.m. Balancirk:
Een halve dag circus wordt gecombineerd met een halve dag turnen en trampoline. Je leert enkele basisvaardigheden van turnen (handenstand, koprol, kopstand, …) Je krijgt les op de grote en kleine trampoline, lange mat, evenwichtsbalk, airtrack en je ontwikkelt verder je algemene bewegingsvaardigheden.
Airtrack = aanleren van sprongen en technieken (radslag, loopoverslag, salto) op een luchtkussen.De laatste namiddag van het kamp laten we aan je ouders en familieleden zien wat je allemaal geleerd hebt tijdens dit kamp. Meer info volgt de eerste kampdag.
OPVANG: Opvang mogelijk bij dit kamp.

KLEDIJ EN SCHOENEN:
voorzie aangepaste, sportieve kledij (een rokje, kleedje of jeansbroek sport niet zo makkelijk) en sportieve schoenen (geen sandalen of winterlaarzen!). Sommige kampen gaan volledig buiten door. Pas je kledij aan de weersomstandigheden aan. Regenjas of zonnecrème en een petje zijn soms geen overbodige luxe! Buitensportkampen (zomer): voorzie zonnemelk, muggenmelk en controleer regelmatig op teken!
ETEN EN DRINKEN:
bij alle kampen wordt er na 1 uur sporten steeds een 5-tal minuten gepauzeerd. Gelieve de kinderen een drankje en iets gezond om te eten mee te geven. Iedereen voorziet een eigen lunchpakket voor de middagpauze. Het is niet de bedoeling dat de kids eten gaan kopen voor onder de middag. Neem voldoende drank mee! Zeker bij warm weer.
ALGEMEEN:
voor het brengen en het halen van de kinderen: gelieve je te houden aan de begin- en einduren van de sportkampen. De afdeling sport behoudt zich het recht om een sportkamp te annuleren, bij te weinig inschrijvingen. De fotoНs die tijdens de sportkampen genomen worden, mag de vzw Sportpromotie in hun brochures e.a. vrij publiceren.

Inschrijvingsdata
Vanaf 09/02/2019 9:00 (Inwoners)
Van 11/02/2019 17:00 tot 28/02/2019 8:00 (Iedereen)

Gelieve uw login gegevens in te vullen:


Ben je nog niet geregistreerd, klik dan op de knop registreer.

Registreer via eID

Registreer hier

back to top